dimarts, 26 de maig del 2009

18a Crònica Lhotse 2009 Xavi Arias

El Xavi al LHOTSE, dimarts 26 de maig del 2009

EL MONZÓ JA HA ARRIBAT ... I UN ALTRE DIA SENSE PODER VOLAR A KATMANDÚ.

Lodge de Lukla

Com va això companyes i companys?

Jo encara a Lukla, lloc d’inici d’aquesta bonica aventura. De moment el monsó no deixa treva i de moment no hi ha manera de que aquests avions petits puguin sortir i aterrar... així que a esperar el que calgui per arribar a Katmandú.

Ja tenim el cim del Lhotse a la butxaca i ara el que cal, és disfrutar-lo i gaudir-lo, després ja farem les valoracions que calguin per així millorar el millorable i potenciar tot el que ha sortit bé.

En uns deu dies arribaré a casa, per ser més exacte, el proper diumenge dia 7 de juny a les 11.45h del matí, a la terminal B. Us convido a totes i tots els que vulgueu, a venir a trobar-nos a l’aeroport del Prat per després anar a Esplugues de Llobregat i a la mateixa pista de L’Avenç,  tots plegats puguem acabar de celebrar aquest cim, tot xerrant i fer-vos cinc cèntims de com anat aquesta última aventura.

Bé, us espero a totes i tots el proper dia 7 de juny: família, amics i amigues i saludats i saludades... Sou molts i moltes els que gràcies als vostres ànims m’heu ajudat a arribar a dalt del cim, així que m’agradaria poder-ho celebrar amb tots i totes vosaltres, una abraçada i fins aviat,

Xavi Arias

www.xaviarias.cat i http://blogs.ccrtvi.com/xavierarias