dilluns, 27 d’abril del 2009

6a Crònica Lhotse 2009 Xavi Arias

El Xavi al LHOTSE, divendres 24 d’abril del 2009

JA ESTIC INSTAL·LAT

Camp Base del Lhotse, 5.300 metres

 

Definitivament ja estic instal·lat al Camp Base, ja m’he trobat amb el meu xerpa Ang Pemba i he conegut a les altres expedicions que volen també, intentar assolir el cim del Lhotse.

Hi ha una expedició d’un equip fortíssim de quatre persones, si sumem tots els vuit mils que porten, el resultat és d’uns quaranta vuit mils i tenint en compte que només hi ha catorze us podeu fer una idea del que m’envolta: el Ralf si aconsegueix fer el Lhotse acaba tots el vuit mils, Gerlinder i en Hiro en porten dotze cada un i en David, el càmera, en té un parell. Bé a veure si amb l’experiència acumulada en aquest Camp Base tenim sort i fent la feina ben feta aconseguim l’objectiu comú: el Lhotse.

Un total de vint-i-cinc expedicions estem en aquest Camp Base comú per l’Everest i el Lhotse, 20 d’aquestes van a l’Everest i 5 al Lhotse. Entre elles hi ha una de l’estat espanyol anomenada “Expedicion Espanyola al Everest” on hi ha en Lolo i en Paco, bons companys i amb els que ja he compartit un bon pernil i un got de vi. I per últim en Ramón Díaz que intentarà l’Everest amb una expedició comercial. Bé, doncs ja ho veieu, estic molt ben acompanyat. A hores d’ara no us puc dir res més que, estic als peus de l’objectiu i espero que tot vagi bé.

No us perdeu la panoràmica que us he fet arribar de l’Everest, el Lhotse, el Nupse...al·lucinant.

 

Xavi Arias

 

xavi@xaviarias.cat

www.xaviarias.cat

http://blogs.ccrtvi.com/xavierarias/