dissabte, 29 de setembre del 2012

Aplacem la III Caminada de Resistència Esplugues - Montserrat

Benvolguts i benvolgudes participants de la III Caminada de Resistència Esplugues - Montserrat,

 

Hem hagut de prendre una difícil i dolorosa decisió, finalment aplacem la caminada per a la setmana vinent, els dies 6 i 7 d'Octubre.

 

Ho fem per motius de seguretat. És arriscat creuar rieres i baixar torrents en les condicions meteorològiques actuals. A més, amb tantes hores sota la pluja, augmenten les possibilitats d'hipotèrmia, qualsevol torçada de peu es pot convertir en un gran problema. Per les característiques de Montserrat, aquests episodis de pluges sovint provoquen esllavissades i es tallen carreteres, dificultant l’accés a la muntanya, sigui tant per a la organització com per a una hipotètica evacuació.

 

Hem fet un seguiment de les prediccions meteorològiques durant la setmana. Aquest episodi de pluges previst que havia de durar 24-48 hores, ha anat evolucionant. Si en un principi havia de començar dijous, ha passat a començar dissabte, agafant de ple tot l'horari de la caminada.

 

Hem esperat fins a últim moment per assegurar-nos que realment era imprescindible fer-ho, donat que canviar la data de la caminada implica reorganitzar tota la infraestructura dels avituallaments, revisar el marcatge de tot l'itinerari, coordinació amb els ajuntaments i policia de les poblacions per les que discorre la caminada.

 

Tanmateix, som conscients que és probable que alguns participants tindran compromisos per a la setmana que ve i no podran assistir a la caminada.

 

Avui restarem a la vostra disposició de 17h a 18h al GELADE, carrer Àngel Guimerà 27-29 d'Esplugues de Llobregat, així com qualsevol dimarts a l'horari habitual del GELADE (De 21:30 a 23h).

 

Atentament,

 

 

La organització