dilluns, 31 d’agost del 2009

INVITACIÓ EXPO CAM BIODIVERSITAT

Benvolguts/ benvolgudes amics/amigues,

A partir del mes de setembre, i fins al 15 de novembre, tindrem oberta una exposició sobre BIODIVERSITAT, instal·lada en una gran carpa, concretament a la plaça de Pau Vila, davant del Museu d'Història de Catalunya, Barcelona.

Emmarcada dins del Projecte CAM Natura, l’exposició té entre els seus principals objectius l’intent d’acostar a la població, de manera diferent, amena i participativa, les principals característiques dels sistemes naturals, i en concret de l’ecosistema mediterrani, i mostrar-ne les peculiaritats i la manera de col.laborar en la seva defensa i preservació.L'activitat començarà a desenvolupar-se el dia 3 de setembre, i l'acte inaugural oficial està previst per al dijous, 17 de setembre a les set de la tarda, al que esteu tots convidats.

Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència, atès que es tracta d'una activitat força vinculada amb temàtiques mediambientals i de conscienciació, que poden ser d’interés pels membres del vostre col.lectiu. Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 a 13.30h i de 16.00 a 20.00h.

Si voleu concertar cita prèvia per a grups amb un màxim de 25 persones/grup podeu demanar-la al telèfon 868957628. L’accés és en tot moment gratuït.

Rebeu una salutació ben cordial.

Caja Mediterráneo www.cam.es
Obra Social Territorial Norte - Cataluña
P Antes de imprimir este mensaje, asegúrese de que es necesario. El medio ambiente está en nuestra mano.